Bilgili; “Bu davada üye olmak bile bir onurdur “

Bilgili; “Bu davada üye olmak bile bir onurdur “

AK Parti Adana Milletvekili A. Adayı Av. Yusuf Bilgili tarafından partili vatandaşların katılımı ile yemek programı düzenlendi.

Kervansaray lokantasında gerçekleşen yemek programına AK Parti Kozan ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, iş adamları ve çok sayıda partili vatandaş katıldı.

Yalman; “AK Partili olmak önemli bir duygu”

Program AK Parti Eski Sarıçam İlçe Başkanı ve Adana Milletvekili Aday Adayı Cengiz Yalman’ın selamlama konuşması ile başladı. Yalman; “Daha önceki Kozan ilçe başkanı kardeşimiz Av. Yusuf Bilgili’nin bu güzel gününde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. AK Partili olmak önemli bir duygu. Biz bu dava içerisinde her zaman büyük düşünmeyi bilmiş, her zaman kıymetli arkadaşlıklar edinmiş bu davanın nefherleriyiz. Bugünde bu samimi ortamda bizleri bir araya getiren Av. Yusuf Bilgili kardeşimize teşekkür ediyorum. İnşallah bu dönemde partimize sizlerin desteğini bekliyoruz” dedi.

Bilgili; “Bu davada üye olmak bile bir onurdur”

Milletvekili Adayı olsa da olmasa da sonuna kadar partisinin destekçisi olacağını belirten AK Parti Adana Milletvekili Aday Adayı Av. Yusuf Bilgili; “Partimiz 2001 yılında kuruldu. O tarihten bugüne gerek Kozan’da gerek ise ülkemiz genelinde bu davaya gönül veren kardeşlerimiz var. Bu dava kökenini 1071’den, rahmetli Adnan Menderes’den, rahmetli Turgut Özal ve rahmetli Necmettin Erbakan’dan alıyor. Partimizin böyle bir çizgisi var. Şahsım olarak bu parti kurulduğu günden bugüne partimiz içerisinde görev aldım. Durmuş Ali Yıldız kardeşimiz kurucu başkanımız olarak görev yaptı bende partinin yönetiminde görev almıştım. 17 Ocak 2012 tarihine kadar yönetim kurulu üyesi olarak görev aldım. 17 Ocak 2012 tarihinde Haziran 2014 tarihine kadar ilçe başkanı olarak görev yaptım. Şuanda milletvekili aday adayıyım ama olsam da olmasam da ben bu davanın arkasındayım. Bu davada ilçe başkanlığıda olur, milletvekilliği aday adaylığı da olur, adaylıkta olur. En önemlisi bu davada üye olmak bile bir onurdur” diye kaydetti.

Yapılan konuşmanın ardından davetlilere sunulan ikramlara müteakip program sona erdi. Programda Aday Adayı Yusuf Bilgili davetliler ile tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi.